MKB Brandstof

1 vacature gevonden

Website
Nederlands

Bedrijfsinformatie

 MKB Brandstof ziet dat ondernemers als jij onze samenleving beter maken. Beetje bij beetje. Niet omdat je per se een wereldverbeteraar bent, maar simpelweg omdat jij – net als alle andere ondernemers – jouw unieke stip aan de horizon hebt gezet: een idee, een ideaal, een ambitie.

Wanneer jij dichter bij jouw stip komt heeft dat impact op je omgeving. En daarmee dus op een stukje van onze samenleving. En dát is de unieke kracht van ondernemers: wij verbeteren onze wereld, stip voor stip voor stip.

Die unieke kracht verdient alle vrijheid
Daarom wil MKB Brandstof je verder helpen, op weg naar jouw stip. Met diensten die gedoe bij ondernemers wegnemen. Zoals de autopas met handige apps van MKB Brandstof: tanken, carwash en parkeren, fiscusproof op één verzamelfactuur. Maar ook met gratis advies, bij al je fiscale vragen rondom mobiliteit. En we laten je nieuwe wegen ontdekken, door inspirerende ervaringen van mede-ondernemers met je te delen op Groeifactor, het inspiratieplatform van MKB Brandstof.

Alles zodat jij je puur kunt richten op jouw stip. Op weg naar een beter bedrijf, een betere omgeving en een betere samenleving.

Vacatures

Controller

Binnen je team werken onze meest precieze mensen. Gezellige mensen ook hoor, maar vooral mensen met oog voor detail. Ze kijken verder dan de komma en checken hun werk. Jij maakt rapportages begrijpelijk Naast dat je precies ...
Plaatsingsdatum 08-10-2018
Standplaats Rotterdam
Opleidingsniveau HBO
Uren 32 - 40